Recension & Omdöme av Ir madrass från Trendrehab

Betyg Trendrehab inframadrass

Av behandla -åderbråck.se

Kvalité
Pris
Program
Gradinställning

Kort sammanfattning

Detta är en stabil och lättanvänd madrass som ger god värme och avkoppling. Den har inga speciella finesser men den är enkel att använda och ställa in. Det negativa är att kontrollen känns lite plastig. För behagligaste behandlingen bör man använda lätta bomullskläder,handduk eller tunt lakan över madrassen.

4.5

Reducera värk och inflammation

Vill du minska värk och inflammation och även ge ditt lymfsystem lite hjälp kan detta vara lösningen. Du kan placera den i sängen på soffan eller på golvet. Det kan vara skönt att börja med en låg temperatur för att sedan öka när man har vant sig vid behandlingen. Den högsta inställningen är 65-70 grader och den ger en riktig bastu effekt för värk och blodcirkulation. Detta kan vara ett bra alternativ om du inte vill köpa en stor ir bastu.Vid låg temperatur 35-40 grader får du förbättrad avslappning och en snabbare återhämtning. Om du är känslig är denna temperatur inställning idealisk för dig.

Produkt fakta inframadrass trendrehahab:

71 Turmalin stenar

83 Jade stenar

Värmeytans mått 42 x 146 cm

Vikt 7,85kg

Mått 60cm *180cm

Tidsinställning 3,6-12 timmar

Anslut till vanligt vägguttag

Kabel längd 180cm

FDA och ISO godkänd

Vårt slutsummering

Det är en bra ir madrass som passar dom allra flesta som vill ha tillgång till värme behandling med turmalin och jadestenar hemma. Den levereras med en praktisk väska vilket gör det enkelt att ta med den och även erbjuda släkt och vänner en behaglig värme behandling . Du rengör mattan med torr till mycket lätt fuktad trasa.

 Är du intresserad av denna modell bör du inte vänta för länge, den finns inne just nu i  juni 2024. Ge dig själv och din familj en skön hemma behandling som kan ge dig ett behagligare liv med mindre stress. Många upplever det som att ligga på en solvarm stenhäll. Både behagligt och avslappnande! Perfekt under hela året när du behöver en behaglig avkoppling! Hos dom hittar du även en exklusiv PEMF Inframadrass med ametistkristaller.

Ange Koden ” adspring ”  den ger dig  20% rabatt !

Fördelar med denna behandling

Det varma jade och turmalin stenarna kan dig en behaglig avslappning som minskar stress och spänningar. Det sägs kunna lindra,dålig blodcirkulation,högt blodtryck,depression,sömnsvårigheter,ledbesvär och ryggproblem. Det kan även förbättra din sömn kvalitet på lång sikt.

Så har du någon av dessa problem som du vill lindra så är det helt klart något som du bör investera i. Så ska du köpa en inframadrass så är denna modell ett prisvärt val. Ta hand om dig och din kropp, du har bara en! Tyvärr är nog risken stor att övriga medlemmar också vill pröva och uppleva fördelarna med madrassen, så ni kanske måste ordna ett bokningsschema för familjen. Det är även bra att lägga ett täcke eller ett behagligt bomulls lakan över madrassen för att få en mer balanserad värme.