Ska du köpa ir madrass

Funderar du på att investera i en IR-Madrass.

En infraröd värmebehandling avger en behaglig infraröd värmevåg som värmer och mjukar upp leder och muskler på djupet. Väljer du en modell av god kvalitet kan du njuta av behandling  hemma i många år! Har du väl börjat använda madrassen så kommer du inte kunna vara utan den.

Smart investering

Visst kan det kännas lite kostsamt att köpa en inframadrass med Jade stenar men i längden är det både bekvämt och prisvärt istället för att betala för en dyr  behandling på skönhets salong.

(Sidan innehåller annons länkar)

 Positiva effekter av behandlingen:

  • Förbättrar lymfsystemet
  • Minskad smärta vid fibromyalgi
  • Förbättrad blodcirkulation och cellförnyelse
  • Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta
  • Stärkt immunförsvar
  • En bättre och djupare sömn

Madrass med jade sten och turmalin sten

Vi kan tipsa om en madrass från www.trendrehab.se som innehåller både jade sten och turmalin sten av hög jämn standard. Detta ger en jämn behaglig fördelning av värmeflödet. Denna modell har ett inbyggt temperatur överhettningsskydd. Den naturliga jade- och turmalin stenen omvandlar värmeenergi till lång infraröd.

 Temperaturen styr behandlingen

Ju högre temperatur du ställer in , desto mer djupgående behandling får du. Den är inte den billigaste på marknaden men det är en genomtänkt och bra modell som kommer att hålla länge.

Förbättrat lymf flöde

Om du upplever att du har väldigt mycket vätska, lymf problem och stelhet i kroppen så kan madrassen kanske hjälpa dig att motverka detta. Kika på videon här nedan för så får du lära dig mer . I videon  ser du även hur du kan bädda på bästa sätt för att få en behaglig och effektiv behandling hemma.

Andra positiva effekter

Det kan nyttjas för lindring av olika typer av kronisk och akut smärta som t ex artros, fibromyalgi, ryggvärk, huvudvärk/migrän, ischiasbesvär, och spänningar i kroppen.

Video om imframadrass

Jade och turmalin kan ha följande hälsoeffekter:

TURMALIN STEN

hjälper lymfsystemet och reducerar svullnad samt förbättrar ditt immunförsvar. Ökar blodcirkulationen och minskar mjölksyra och frigör fettsyror. Det hjälper avgiftning och ökar fettförbränningen. Stödjer lever och njurar och frigöra emotionell stress som migrän och huvudvärk. Kan även ge förbättrad sömn kvalité och stimulera snabbare läkning i hela kroppen.

JADE STEN

Har en hög värmekapacitet och bevarar därför värme väldigt bra. Hjälper kroppens reningssystem och frigör slaggprodukter. På lång sikt kan det även stabilisera psyket och motverkar ångest samt ger en djup avslappning som minskar stress och spänningar.

Dessa ädelstenar samverkar med ir värmen och fungerar som en varm sten terapi.

Vad är stenterapi med värme?

Varm stenterapi, används ofta med massage och är avkopplande på djupet. Den långsamma fördelningen av värme från stenarna stimulerar och slappnar av kroppen. Detta hjälper musklerna, har en detox effekt och hjälper kroppen att komma i balans.

Stress reducering

Stenterapi med infraröd värmemadrass mjukar också upp spända muskler, lindrar smärta, och ger en avslappnande känsla samt ökar det allmänna välbefinnandet. Avslappningen sprider sig genom vävnaderna, och reducerar stress.

Video som visar hur du använder madrassen

 

Hur använder jag IR madrassen och vilken temperatur?

Vill du veta mer om denna madrass och vilken tid och temperatur som är bäst kan du besöka trendrehab för mer info. Du kan välja temperatur mellan 37-70 grader. På deras hemsida kan du även läsa mängder av positiva kund recensioner.  Efter en kall dag är det fantastisk att lägga sig på madrassen! Lindrar värk och mjukar upp muskler och leder. Tror du inte att denna behandlig passar dig så finns det även en ir bastu som även den kan mjuka och värma upp din kropp.

Tänk på att alltid läsa igenom bruksanvisningen noga innan du börja att nyttja produkten . Hoppas att detta gav dig en bättre förståelse kring fördelarna av en ir madrass. Vill du veta mer om ir kan du besöka https://sv.wikipedia.org/wiki/Andullation