Stödstrumpor

Stödstrumpor kan lindra åderbråck

StödstrumporDet finns i två varianter, de som kan köpas i vanliga online butiker eller på apotek samt de  som föreskrivs av läkare, dessa brukar kallas  för kompressionsstrumpor. De strumpor som föreskrivs av en doktor är receptbelagda och kan ej köpas utan recept.

 

Bättre  blodcirkulation
Stödstrumpor  är en strumpa med tryck  och har det högsta trycket vid dina fotanklar/vrister för att effektivt pumpa upp blodet i vadmuskeln. Mitt i vadmuskeln så finns klaffar som släpper igenom blodet tillbaks upp mot hjärtat men som stänger igen åt andra hållet så inte blod stannar i benet och orsakar svullnad. Därför har stödstrumpor även ett tryck mitt på vadmuskeln som hjälper dessa klaffar att fungera bättre och effektivare. Resultatet blir att blodet trycks upp och cirkulerar istället för att stanna i benet och skapa svullna vader och risk för åderbråck eller blodproppar. Skönare piggar ben ger bättre hälsa och skönare liv. Har du inte provat stödstrumpor förut så gör det, nu finns det mängder  av stödstrumpor i många modeller och mönster att välja på.

Här kan du Beställa Prisvärda Stödstrumpor Från Butik21

Andra besvär

Stödstrumpor används även för att lindra många andra besvär. Förutom att de används för att behandla eller lindra åderbråck så används de för svullna fötter och anklar , venös insuffiens, ventrombos, lymfödem samt phlebitis som även kallas åderinflammation. Strumporna kan även användas för att helt enkelt förbättra cirkulationen i benen och  för att lindra och motverka lätt svullnad samt en känsla av trötthet i benen.  Har  du börjat få åderbråck som är synliga så är det ju inte så kul att springa runt med bara ben på sommaren.  Att bli av med åderbråcken går inte på ett par veckor.
För att bli av med sina åderbråck så kräver det daglig användning en tid framöver. Så stödstrumpor är ingen snabblösningen utan en mer human och långsam process.
Så att införskaffa ett par snygga stödstrumpor kan vara ett bra första steg för att motverka och minska risken för ådernät. Dessa hjälper även svullna ben att få mindre belastning.Har du värk i benen kan strumporna hjälpa dig att minska smärtan.

åter till behandla-åderbråck