7 enkla övningar för bättre blodcirkulation i benen

Förbättra din blodcirkulation

I denna video på engelska får du 7 bra tips som du kan testa för att motverka stela ben och dålig blodcirkulation.  Det kan hjälpa dig att öka blodflödet i ben och fötter.

Kika på filmen och genomför övningarna och se om du märker någon skillnad. Ta det lugnt när du börjar och är du osäker kan det vara klokt att ha en person som stöd när du testar detta.

Det finns flera enkla sätt att enkelt förbättra cirkulationen. Regelbunden fysisk aktivitet ökar hastigheten på hur syra bildas i cellerna samtidigt som det hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter.

Nyttja en cirkulationstränare

Bekväm fotmassage

En cirkulationstränare är en effektiv maskin som genom elektriska impulser ökar din cirkulation genom fötterna och får igång blodcirkulationen i övriga delar av din kropp. Det är ett effektivt och enkelt sätt att öka ditt välmående och energi nivå i kroppen hemma. Du kan genomföra behandlingen sittande framför TV:N eller när du läser en bok. Du hittar den hos trendrehab.

Vill du läsa mer om en bra cirkulation apparat för ökat blodflöde kan du läsa mer på start sidan.

Om du försöker att komma i gång med dessa enkla övningar och genomföra dessa ett par ggr e veckan så kommer du snabbt se resultat.  Vänta inte sätt i gång med träningen i dag. Tycker du att någon övning verkar svår så börja med dem enkla tåhävningarna och öka på träningen successivt. Den bästa träningen är den som blir av! Små förändringar kan gör stor skillnad på sikt!

Fler  enkla tips

  • Minska salt intaget
  • Motionera
  • Sluta röka
  • Gå ner i vikt
  • Ät en varierad och hälsosam kost

Hoppas att du har fått några goda råd som hjälper dig mot ett bättre liv med mindre stela ben och en förbättrad livskvalité. Tycker du att motion låter tråkigt så kan du tänka rörelse i stället .En rask daglig promenad kan göra skillnad. Försöka att hitta en träningspartner så kan ni peppa varandra när motivationen tryter.